Start

Kindertraining im SpätherbstVill du gärna starta en grupp med erfaren anledning? Kontakta oss!

Vi kan hjälpa dig med ...

  • startkurs: Lär dig alla grundläggande kunskaper ni behöver för att spela som ett juggerlag, effektiva tekniker för träning och fäktning. Målet är att skapa intresse för att börja med en egen grupp, inte bara någon underhållning.
  • workshop Göra pomparna: Tillsammans gör vi en komplett "pomporset" för din grupp. Du kommer att lära dig hur du kan göra och laga pomparna. Självklart kan vi också spela med våra nya pompor!  

Finansering

Våra kurser är värdefulla. Våra ledare behöver både pedagogsika och praktiska (även material-) kunskaper. Ni får glada elever och bästa starten för en egen grupp, bra pressarbete m.m.
Ni har bästa chanser för att få stöd för en kurs eller workshop. Jugger är inte bara en rolig ny sport men har stora pedagogiska chanser. Därför är det viktig att ansöka om stöd i tiden, t. ex. vid idrottsföreningar. Vi kan gärna tipsa om argumenter och organisationer!

Kontakta oss gärna om du är intresserad och vill veta mer!

 

Kontakta os om workshopsledare:

uhu 100 

Ruben
juggermaster landet 60

 

jugger skolorHar introducerad jugger i Sverige, över 10 års erfarenhet med jugger bl. a. i Tyskland, skapad eget lag Falco jugger, har varit ansvarig för tyska regelboken (5 år), ledare och kapten av Järnboås Järnfalkar (vuxen- och barnlag).
Ladda ner broschyren
!

 Christer Pilblad

Christer Pilblad

juggermastare

Skapare och kapten av Juggerklubben Bergslagstrollen. Handläggare musik i Studiefrämjandet Lindesberg.

Kontakt

rickhard

Rickhard Nilsén

 

Studiefrämjandet Lindesberg, Hunters Frövi.